Være en disciplineret Home Business chef

Have forladt corporate verden for et hjem virksomhed er spændende. Være en egen chef og ens egne beslutninger er en fantastisk følelse. Dog stadig må have disciplin at være effektiv til at være et hjem virksomhed boss. I mit hjem business har jeg fundet mindst to ting, man skal være vedvarende disciplineret omkring for at opnå succes.
For det første er arbejdsprogrammet. Et hjem virksomhed som enhver virksomhed kræver arbejde og ofte en masse arbejde. Det er rigtigt, du ikke behøver at stå op ved daggry og sat på et jakkesæt og slips til at køre til arbejde, behøver man at sætte et arbejdstidsplan og holde sig til det. Jeg har sat min tidsplan at arbejde 8-5 mandag til fredag. Jeg tager en time til frokost. Jeg kræver mig til at arbejde mindst 40 timer om ugen i mit hjem business.
Da jeg startede mit hjem business, det var let at blive distraheret af ting, der skal gøres omkring huset: Tøjvask, snavset service, slåning værftet, osv. Det er meget vigtigt at behandle den hjem virksomhed som et almindeligt arbejde og i virkeligheden er det et almindeligt arbejde, det bare sker for at være i hjemmet. Hvis du arbejder for en anden de ikke ville tolerere du går hjem for at rense retter eller klippe gården, så for at være en disciplineret hjem business chef og tillade ikke dig selv at gøre andre ting end arbejder på dit hjem virksomhed.
Andet er med hensyn til afbrydelser. Jeg har fundet det absolut forbløffende, at familie og venner synes at tro, at bare fordi du bor et hjem i løbet af dagen, som du har intet andet at gøre. Da jeg først begyndte at arbejde derhjemme var jeg overrasket over de mange anmodninger om min familie og venner havde min tid. Mit bedste råd, som blev givet til mig af en anden hjem virksomhed arbejder, er,» hvis de ikke er i brand eller hvis de ikke bløder de ikke behøver din opmærksomhed. ” Nu tage ikke sætningen bogstaveligt, men hvad det betyder egentlig er, medmindre det er en reel nødsituation Lad ikke din familie og venner afbryde dit arbejde tidsplan.
For dem af jer, der allerede har dit hjem virksomhed, er du klar over de mange anmodninger, som familie og venner vil gøre som fastsættelse af deres vasken, køre dem til deres lufthavn eller se deres børn, mens de går til købmanden. Hvis du ikke allerede er selvsikker, lære og lære hurtigt. Heldigvis har jeg haft gennemslagskraft til at sige, “Nej”
Hvis du bruger din tid ved at blive den “gå-til” for din familie og venner, din virksomhed vil mislykkes. Du er ikke hjemme til at være på pinde for din familie og venner uanset hvad de tror. Lad dem vide, at. Jeg nægter stædigt at hjælpe familie og venner med opgaver i løbet af timer af 8-5, mandag til fredag.
Være en disciplineret hjem business chef et kæmpe spring hen imod at skabe og opretholde en vellykket home business. Husk at dit hjem virksomhed er en rigtig virksomhed. Det er et rigtigt job. Vigtigst af alt, er det dit levebrød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.