Guide til køb af nye hårde hvidevarer

Hvis en af dine hårde hvidevare er begyndt at blive lidt usikker i drift, eller hvis den flotte hvide glans for længst er forsvundet, så har du måske overvejet at investere i noget nyt.

Hvis du går med netop sådanne tanker, men ikke har pengene til at føre dem ud i livet, så kan du overveje at tage et lån. Der findes et hav af forskellige lån med et utal af forskellige muligheder. Heldigvis kan du her sammenligne kviklån for at finde den bedste løsning for dig.

Det kan betale sig på den lange bane

Som du måske ved, så findes der hårde hvidevarer i forskellige energiklasser. Måske ved du endda, at disse energiklasser måles på en skala, der går fra G til A, hvor G betegner den mindst effektive energiklasse, mens A betegner den mest effektive energiklasse. Det er dette energimærke, der fortæller dig, hvor stort dit årlige energiforbrug vil være, og ønsker du at minimere din elregning, kan du med fordel vælge en model med A+++ energimærket.

Der kan være væsentlige penge at spare, hvis du har en gammel sag af et køleskab til at stå og brumme i køkkenet. Gamle modeller af eksempelvis køleskabe, men også alle andre hårde hvidevarer, er oftest meget mindre energieffektive end de nye modeller, og der kan således hentes penge på dit energiforbrug, hvis du skifter til nyt.

Om det er en opvaskemaskine, du er på udkig efter, eller om det er en tørretumbler, en vaskemaskine, et køleskab eller en fryser, du står og mangler, så skal du altid gå efter energiklassen A+++. Det bliver din pengepung glad for.

Hvis du mangler midler til at foretage din nye hårde hvidevarer investering, kan du undersøge dine lånemuligheder på AnnaFinans, der tilbyder lån på beløb mellem 3.000 kr. og 75.000 kr.