Effektiv CV’er

En genoptage er normalt det første kontaktpunkt mellem en arbejdsgiver og en jobsøgende. Det tjener formålet at give et resumé af, hvorfor en kandidat er egnet til et job (følgebrev) og hans relevante kvalifikationer/erfaring.
I denne artikel, vil rÃ¥dgivning om oprettelse af effektive følgebreve leveres og efterfulgt af resten af CV’et.
En effektiv følgebrev:
En effektiv følgebrevet er en 1-side indførelsen af dit CV, som er det ultimative mål at hjælpe jobsøgende får den første samtale fra en jobannonce. Dette er lettere sagt end gjort da HR-ledere nødt til at gå gennem en hel række af jobansøgninger. Hvis dit følgebrev er temmelig stereotyp og din eneste bekymring er, at trykningen plamage-gratis, så her er mere nyttige tips:
Grundlæggende oplysninger:
Vær omhyggelig med at lede dit CV til den rigtige person. Hvis du adresserer den forkerte person i dit følgebrev, kan du ikke få et svar. Langs de samme linjer, citerer den korrekte referencenummer, der er fremhævet i jobannoncen og sikre, at du har anvendt til den korrekte position, der svarer til din ekspertise.
Faglige kvalifikationer:
I du følgebrev, skal du blot erklære din højeste relevante faglige kvalifikationer. Du behøver ikke komme ind i detaljerne som kvaliteter af dine sidste semester. En undtagelse er, hvis du har vundet en akademisk præmie eller opnået en prestigefyldt stipendium. Resten af din akademiske resultater kan placeres efter dit følgebrev.
Relevante erfaringer og færdigheder:
Du kan medtage et afsnit i din følgebrev om hvordan din relevant erhvervserfaring vil direkte gavne mål for afdelingen. Du skal bruge tid på at undersøge om virksomheden gennem internettet og offline materialer på dette område.
Være en holdspiller:
Din følgebrev skal ikke komme på tværs som en mulighed for at fremhæve din resultater i isolation. Du skal oplyse at du er en holdspiller og er villige til at gennemgå løbende opkvalificering.
Oversøiske rejser:
Med den nuværende arbejdsplads sammenkobling, vil det ikke være overraskende, hvis dit job kræver lejlighedsvis udlandsrejse. Hvis du er indforstået med dette krav, vil det være hensigtsmæssigt, hvis du oplyse din villighed til at rejse oversøisk i følgebrevet.
Gøre en stavekontrol:
Husk at køre stavekontrol for at sikre, at der ingen grammatiske fejl i dit følgebrev. En god øvelse er at udskrive et udkast kopi og granske for fejl.
Få det første Interview:
Dette punkt lyder temmelig overflødig, men dit følgebrev har til at hjælpe dig med at få et interview. Det vil ikke hjælpe, hvis du giver en forkert kontakt nummer eller synes at være alt for travlt til at komme til en samtale.
Må ikke være kritisk:
Vær ikke kritisk om din tidligere arbejdsgiver eller dit tidligere arbejdsmiljø. Det er mere fremadskuende og professionelle til at forklare om hvordan dit tidligere job har givet dig med relevant erhvervserfaring.
2) resten af dit CV
Oplyse din akademiske kvalifikationer i kronologisk rækkefølge:
Det er vigtigt, at din akademiske kvalifikationer i kronologisk rækkefølge for at lette visning. Det er også valgfrit at sende fotokopi af Eksamensresultater. Din intervieweren vil anmode dem om under interviewet.
Oplyse relevante kurser:
Det vil være en fordel for dig at angive de relevante kurser, som du har deltaget. Dette vil signalere til din fremtidige arbejdsgiver, at du er proaktiv i at opgradere dine færdigheder og direkte forbedre produktiviteten i organisationen.
Dommere:
Dit valg af dommere er afgørende i at yde ekstra oplysninger om dine evner. Husk at oplyse din dommere kan indkaldes til at give oplysninger. Det er tilrådeligt at give deres e-mail-adresser, hvis de er ofte outstation.
Broadcast din hjemmeside:
Du kan give linket til din personlige hjemmeside til at tilføje flere oplysninger om dig selv. En ekstra fordel er at du kan give links fra dit websted, som du mener vil hjælpe din boost dine chancer. Et godt eksempel er at inkludere din funktion i aviser/magasiner. Dit websted bør dog ikke være en kopi af dit CV.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.